Страотна трагедија

Коби Брајан загина во хелихоптерска несреќа во Калифорнија, а американските медиуми јавуваат дека заедно со него бил и Рик Фокс, исто така поранешен кошаркар со своите ќерки.

Официјална потврда сеуште нема.

Ерик Фокс после кошаркарската карера се посветил на глума, имал неколку забележани улоги на големото платно.