Милан Лазиќ, таткото на пејачот Дарко Лазиќ, починал денес, откако му се влоши здравствената состојба после операцијата на желудникот. Имено, Милан неодамна заминал на операција, но дошло до компликации по што тој бил во кома и на интензивна нега. 

– Точно е, не издржа. Дадовме се од себе, кусо и низ солзи Дарко ја потврдил лошата вест. 

Милан решил да замине на операција за намалување на желудникот, онаква каква што направи и Дарко, со цел да се ослободи од вишокот на килограми.