Ѕвездата на филмот Аквамен Џејсон Момоа се нашол на врв на листа за најзгодни мажи, додека на последно место е Леонардо Дикаприо

Листа за 2018 година составена од TC Candler, веќе ја прогласи франнцуската манекенка Тилан Блондоза најубава жена во изминатата година.

 
 
 
View this post on Instagram

?

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) onSep 24, 2018 at 9:58am PDT

 

Вакви прогласувања за најуваби започнало во 1990 година, а се темелат на предлози на јавноста. Освен тоа, организаторите се фалат дека станува збор за “најразнолични” избори, а видео-снимките со победниците се прегледани два милиони пати во два дена.

Момоа (39) е оженет со Лиза Бонет (51) од 2005 година и имаат две деца, 11 годишна ќерка Лола и 9 годишен син Нико Вулф.

 

На второ место е Јунфкук, пеач од јужнокорејски бенд БТС. На трето место е британскиот глумец Идрис Елба, а на четврто е јутјубер Феликс Шелберг.