Не е важна дестинацијата, кога при патувањето правиш пауза во KFC! Отсега, со секоја сметка над 1000 денари на бензинските пумпи на Окта во Скопје, добиј гратис ваучер за твоите омилени крцкави парчиња пилешко.Еве ги локациите на бензинските пумпи каде важи оваа акција:

 

Булевар,,Александар Македонски бр.10” Автокоманда

 

Description: C:\Users\User\Pictures\слики бензински пумпи\KAT_0459.JPG

 

Булевар,, Партизански Одреди бр.104” Карпош 3