Тони Цетински ја прослави годишнината од бракот со својата сопруга Дубравка, на која секогаш сака на специфичен начин да и покаже колку таа е посебна за него.

Овој пат тој и подари песна.

„Јас не знам никој подобар од тебе” е насловот на новата песна на Цетински.

-Мирослав Рус во секој момент знае низ што поминувам и низ

што минував порано, а оваа песна е најдобриот начин да опишам што чувствувам за мојата сопруга. Му благодарам за најдобриот подарок кој јас и мојата сопруга може да го замислиме за петгодишнината од бракот, вели Цетински.