Кавгата што за миг го наруши животот на дванаесетмината учесници во првото балканско реално шоу “Тоа сум јас” е надмината, но во воздухот се уште, барем во текот на нашата посета, се чувствуваше напнатост и поделеност меѓу момците и девојките. Модераторите и новопоставена задача ги смирија духовите, особено на Мирела, која всушност и беше иницијалната каписла. Таа изреволтирана поради тоа што не може спие кога и колку што сака поради фактот што некој постојано ја буди тргна во напад. Нервозата дополнително и ја зголеми и “гостувањето” на Миро во женската спална соба, како и “несолидарноста” на останатите девојки, кои не застанаа во нејзина одбрана. За останатите случувања во куќата читајте во денешниот број на “Вечер”.


Мирела: Не ми беше денот


Миро: Освен за љубов ме бива…Матеја: Ти меси јас ќе пеамЕдис: Не спиј, не спиј, не спијМиро: Зарем вечер сам ќе спијам