“Овде дојдов да запознаам нови луѓе, но сфатив дека ова е грешка, најголема што ќе ја паметам цел живот и сакам да си одам дома, низ солзи и прилично растревожена зборуваше босанската претставничка во “Тоа сум јас”, Мирела. Паднаа зборови од типот на – не можам да издржам ни минута повеќе, но … За тоа што се случуваше во куќата и дали Мирела навистина сака да си оди читајте во денешниот “Вечер”. Текст и фотографија: “Вечер”
Мирела, избриши ги солзите, погледни во небото и …

Недостасуваат Санела, Миро и Дикси
На тркалезната маса