„Романтичарите” беа носители во својата група, а првиот натпревар против Букурешт ќе го одиграат на 30 јуни на „Филип Втори”, додека реваншот е на седми јули во Подгорица.

„Тетовчани” против Краковија ќе бидат домаќини на првата средба во Скопје која се игра на 30 јуни, но ќелниците на двата македонски претставника треба да се договорат околу времето на одигрување на двете средби.

Кратовци првиот натпревар ќе го одиграат на гостински терен.