Крајот на ноември и декември за тенисерите е резервиран за одмор и релаксација.

По напорната сезона тие често се определуваат за некоја егзотична дестинација, а таква одбра и една од најубавите тенисерки на светот Ежени Бушар.

Сексапилната Канаѓанка на Инстаграм објави серија фотографии од плажа со што ги распали машките мисли.

 
 
 
View this post on Instagram

Day 1

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) onNov 25, 2018 at 11:38am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

It’s Monday. Let’s get this bread ?

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) onNov 5, 2018 at 9:15am PST

 
 
 
View this post on Instagram

And we’re off! Will I fit on this plane lmao

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) onNov 24, 2018 at 12:28pm PST