Теодора Џехверовиќ преку својот „Инстаграм“ обелодени дека е во нова љубовна врска.

Таа на социјалните мрежи покажа како машка рака го гали нејзиниот куче, а на раката има тетоважа која ја има и Нино Челебиќ.

Нино, исто така на својот „Инсаграм“ го објави истото куче, па сите зборуваат за нивната врска.

Пејачката се уште не се огласи по повод овие пишувања.