Мајк Тајсон и Рој Џонс имаа одлична борба без оглед на годините, а на крајот натпреварот заврши без победник.

Тајсон беше подобар борец, покажа дека се наоѓа во одлична форма иако влезе во шестата деценија од својот живот. На крајот, Тајсон имаше дупло повеќе удари од противникот, 67 наспроти 37.

После борбата водителот на програмата го праша Џонс како се чувствува, а тогаш на сцена стапи челичниот Мајк.

„Зошто на никој не му е грижа за мојот задник? Не сум се борел 15 години. Тој престана да се бори пред три години и сите сте загрижени за него.“ – порача 54-годишиот Тајсон.