Им кажале на сите една тајна и ги испратиле на специјалната единица. Овие го земале Американецот, почнале да го тепаат 5 минути и овој кажал. Русинот издржал 15 мин, но и тој кажал. Почнале да го маваат Босанецот ама и по еден час овој не кажал. Ги примениле специјалците сите методи, го искршиле од ќотек, ама Босанецов ни да писне. Доаѓаат специјалциве другиот ден пак да го маваат и го затекнуваат Босанецов како се мава со глава во ѕид и си повторува: “СЕТИ СЕ БУДАЛО”,”СЕТИ СЕ БУДАЛО”…