Ѕвездата на Гранд Ајша Капетановиќ  во јануари се омажила за својот партнер Адија Догиќ, а сетот тоа дури сега го открива.

Ајша и Ади се венчале во тајност, без присуство на медиумите, а пејачката неодамна објавила фотографии од свадбата на својот профил на Инстаграм, со што на јавноста и објавила дека е омажена.

Ајша и Ади се венчале во општината во присуство само на матичарот, а велат дека ќе прават забава кога ќе се смири ситуацијата во врска со коронавирусот.

Вака изгледаше нашата „тајна“ свадба. Планирана беше свадба овој месец, но короната нè поремети сите. Се надеваме дека до следното лето ќе имаме можност да ги собереме целото семејство и пријателите и дека ќе имаме подобра свадба отколку што замислуваме, рече пејачката.