Младиот брачен пар ужива во скоро формирана заедница, а принова набрзо доаѓа да им ги разубави заедничките моменти и смисолот на животот.

Од кога го кажаа судбоносното “да”, за пеачката Александра Пријовиќ, и нејзиниот сопруг Филип Живојиновиќ, медиумите постојано пишуваат, но и јавноста постојано се интересира за нив.

Нивните среќни моменти ја разубави веста а тоа е дека Александра е бремена.

  

Семејството како и младенците се среќни, а убавата вест брзо се рашири.

Сепак, таткото на Александра Неделко изјавил дека не сакал веднаш да имаат дете, бидејќи смета дека пеачката е сеуште млада и дека е рано.

Веруваме дека и тој се среќен поради сегашната ситуација, бидејќи татковците, сепак се да ги штитат своите сакани.