Значи сите од врвот на СДСМ му биле домче кај Боки. НЕВЕРОВАТНО.
Инаку он сам ги правел дубарите. Они поим немале. Онака му доаѓале на гости, за другарување, а не како подизведувачи. Ви се молам – напиша на Фејсбук, актерот Сашо Тасевски.