Толку грандиозни безрбетници и идиоти собрани во една партија е феномен за рубриката верувале или не, коментира Сашо Тасевски за поданиците на Зоран Заев во СДСМ, кои вчера оркестрирано, еден по еден, преку „Фејсбук“ даваа поддршка за нивниот лидер.

И така ТИЕ застанаа во одбрана на својот лидер. Неговите ставови биле ставови на партијата. Божем покажаа лојалност и сплотеност. Сега не се ништо друго освен соработници на велепредавникот. Холокауст ќе ви се случи на следните избори, а после…. Мене некој да ме праша, знам што со вас. Толку грандиозни безрбетници и идиоти собрани во една партија е феномен за рубриката верувале или не, вели Тасевски.