СУПЕРСКО да се дружиме, СУПЕРСКО да пееме, СУПЕРСКО да научиме нешто ново и СУПЕРСКО да си играме!Со весникот ВЕЧЕР, СИТИ Радио и Канал 5 и големите естрадни ѕвезди и малите-големи ѕвезди на Златното славејче, како и со идните ѕвезди на мама и тато – децата од детските градинки, и со кловновите Биди и Бади, и со жонглерите… Дојдете напладне на Плоштадот Македонија, кај бината на СУПЕРСКО, в сабота да бидеме заедно!И подароци ПЛУС! Весникот “ВЕЧЕР” на децата што ќе дојдат в сабота на 19.03.2005 година им подарува ДИСКМЕН, ДВД, ФОТОАПАРАТ И ДРУГИ ВРЕДНИ ПОДАРОЦИ!Се` што треба да направите е да одговорите точно на денешново прашање, да го пополните купонот, да го сочувате и в сабота да го уфрлите во една од специјалните СУПЕРСКО кутии на Плоштадот Македонија. Среќните купончиња ќе се извлекуваат веднаш на бината на СУПЕРСКО, а подароците, најголемите среќникици ќе ги добијат ВЕДНАШ!Читајте ВЕЧЕР и забавувајте се со СУПЕРСКО!