Анабела Атијас неодамна го тужеше сопругот Гаги Џогани за неплатена алиментација која се собирала преку 10 години.

Како што пишуваат српските медиуми, Анабела го добила Гаги, а наводно пејачот треба да плати алиментација од 2,3 милиони динари односно околу еден милион денари.

„Не очекував дека од жената со кои ги поминував најубавите години ќе го промени начинот  на земање на алиментација и ќе ми земе се што имам. Порано не плаќав бидејќи немав пари. Чекав упалата за да и ги дадам парите, но Анабела се активираше на груб и брутален начин и непријатно ми изненади по којзнае кој пат. Се почувствував како криминлац бидејќи картичката ми е блокирана. Многу сум лошо, не ми е добро“ изјави Гаги, а Анабела вели дека и е преку глава од се.

„Сакав да завршиме како луѓе, но поради него е ваква ситуацијата. Судот му ја блокираше картичката, а јас се уште не добив пари, тоа го решават надлежните и парите допрва треба да ми стигнат“, изјави Атијас.