Медиумите на албански јазик пишуваат дека братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби Лика, го избркал од кафуле во Тетово Стојанче Ангелов.

Според очевидци во едно од кафулињата во Тетово, седеше поранешниот лидер на бранителите Стојанче Ангелов, и кога братучедот на Хазби Лика го видел го избркал Стојанче кафетеријата!

Приказната продолжува понатаму откако беше избркан од кафетеријата Стојанче Ангелов на фејсбук напиша дека оваа вест е лажна по што го демантираше Нуха Лика.