Сево ова време ни фалеше овој емотикон. А неговото значење е идеално ако сакате од време на време да бидете малку дрски. Мало лице, сочинето од апостроф, запирка, две точки и заграда, во буквален превод значи „Абе јаде, стварно?! Озбилен си?!” или

 

via GIPHY