Повеќето се согласуваат дека во љубовта нема граници и дека таа може да се случи кај сите на која било возраст и околности.

Кога се венчале овој 87-годишен маж и 22-годишната девојка, тие биле многу возбудени околу нивната прва брачна ноќ.

Младата жена возбудено го чекала младоженецот да се појави на вратата. Таа дури и се средила за повеќе да го возбуди, и да имаат ноќ за паметење.

И покрај неговите години, сопруг успеал да ја задоволи својата млада сопруга. Таа била изненадена од потенцијалот што го имал тој и покрај неговата возраст.

После се, таа му кажала нешто што не и било потребно: „Бев со момчиња кои беа три пати помлади од тебе, но сепак не ме задоволуваа целосно”.

На сопругот не му се допаднала оваа изјава, тој полудел затоа што се оженил со девојка која претходно спиела со неколку мажи.

Што мислите вие, има ли право да биде лут?!