Одговорот на една баба умислената девојка навистина спушти на земја. еве за што се работ:

Една баба седела во автобус до една истетовирана девојка. бабата гледала во тетоважата на вратот на девојката. На девојката тоа и засметало и дрско ја запрашала бабата: Што е, зарем во твое време немало тетоважи? Зашто зјапаш?”

Бабата на тоа и одговорила: „Во мое време имаше се и сешто. 30 години поминав во азија, потоа предавав кинески на факултет. Но тоа што не можам да го сфатам е зашто на вратот ти пишува: „Еднаш одмрзнато не се замрзнува повторно?”