Луксузен автомобил марка „БМВ“, е запален на паркингот на трговскиот центар „Зебра“, утринава.

Засега не се познати повеќе детали, имињата на сопственикот на возилото и сторителот не се познати.

Изминатиов период, често се случуваат вакви ситуации со опожарување на возила, не само во Скопје, туку и во другите делови од државава.