Коби Брајант загина во хеликоптерска несреќа заедно со неговата ќерка Џијана. Тие  биле на пат кон академијата Мамба за кошаркарска практика кога се случила несреќата. Академијата е во близина на Таусанд Окс

Џијана која имаше 13 години тргна по стапките на својот татко. Тренираше и ја сакаше кошарката на која и беше максимум посветена. Поради нејзината љубов кон кошарката, но и нејзиниот татко ја викаа „Мамбасита“,  по угледот на татко и кој беше познат како „Црна мамба“ .

Џиџи со радост ги примаше советите на Коби Брајант, знаејќи дека подобар тренер нема ни да најде од нејзиниот татко.

Погледнете како тие заедно тренираа и како Џиџи го слушаше својот татко