Милутин Мркоњиќ Мрка, после приказната дека итно завршил во болница поради проблеми со срцето, порачал дека е во одлична здравствена состојба.

Имено, Мрка со својата поубава половина од која не се оделува, тргнале на прошетка и бил видно расположен.

“Да ве известам дека сум жив и здрав. Само Бекута се плаши да ме пушти да прошетам, има многу девојки. Мирно спиете, но редовни контроли се потребни, па и за мене“, рекол Милутин.

“Срцето работи како докса (“Doxa”). Се е добро, не само срцето…“, додал Мркоњиќ бакнувајќи ја Ана по косата, држејќи ја цврсто до себе.