Малкумина кои знаат дека еден од најголемите хитови во овие моменти во регионот е копија од бугарска песна.

Имено оргиналната песна ја изведува бугарската пејачка Галена, додека две години подоцна настанал истиот хит препеан од српската пејачка Тијана Милентијевиќ.

Српската верзија на песната е насловена „Жена од султана“ додека бугарската е „Феноменален“.

Сепак српската пејачка и видео спот имаат многу повеќе прегледи од бугарската верзија која очигледно не поминала толку многу добро колку што овој хит во овие моменти е највртен во регионот, слушнете.