Светлана одлучила да го прекине секој контакт со него!

Некогашен пријател, на Светлана Ражнатовиќ и моден креатор Саша Видиќ долго време не се во добри односи.

Големото пријателство меѓу кеаторот и пејачката се претворило во војна, во кое креаторот не бирал зборови упатени кој неговата најдобра пријателка.

Овој пат се огласил на Инстаграм со широк спектар погрдни збороци и навреди алудирајќи на пејачката која моментално со ќерката Анастасија се наоѓаат во Рим.

– Што направија српските сељачишта во Рим. Испраќаат селфи покрај фонтаната ДиТреви која одамна е депласирана, но во секој случај е весело што пееш Ромска свадба покрај Рим. Чекаме слики од настапот – напишал Видиќ на својот Инстаграм.

Цеца се уште не се огласила на навредите на својот бивш пријател, туку со Анастасија уживаат во убавините на вечниот град, посетувајќи елитни ресторани и менувајќи гардароба.