На 24.07.2020 во 21: 10 часот во СВР Тетово, Ѓ.Р.(46) од Тетово пријавила дека нејзиниот малолетен син бил физички нападнат од Н. “Н“, на возраст од околу 40 години од Тетово. Се работи на расчистување на случајот. 
На 24.07.2020 во 22.10 часот во СВР Тетово, П.Ѓ.(69) од Тетово пријавил дека неговиот малолетен внук бил физички нападант од И.“Н“ на возраст од околу 50 години. Се работи на расчистување на случајот.