За време на утринската програма на телевизија „Хепи“, водителот на емисијата, Миломир Мариќ, откри дека неговата колешка Катарина Корша била оставена како залог од страна нејзиниот сопруг.

Имено, како што подоцна беше објаснето, Катарина и нејзиниот сопруг отишле на бензинска пумпа без пари и во тој момент им се случила непријатна ситуација.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro jutro Srbijo ???? #jutarnjiprogram #dobrojutrosrbijo #katarinakorsa #happytv

A post shared by Katarina Korša (@keti014) on

– Едвај ве спасивме од бензинската пумпа, вашиот сопруг ве заложи за 5000 динари. Додека сопругот одеше дома да ги земе парите, луѓето понудиле и некои поголеми пари. Срамота е вашиот сопруг да ве остава таму на бензинска пумпа. Дадовме многу пари за да ве донесеме во  програма – рече Мариќ, а потоа домаќинот продолжи.