x

Споменик за Пандев: До денеска беше херој, сега е БОЖЕСТВО!!!

makedonija-radost-9

Да, споменик за Горан Пандев. Сите знаевме дека е најголемиот, а сега знаеме дека треба да му изградиме и СПОМЕНИК. Тој е нашиот херој, величина, гигант. До донеска беше наш херој, а од вечерва е наше БОЖЕСТВО.

Гранде Пандев, браво, ја израдува Македонија, ги израдува сите во оваа земја која конечно го дочека сонот, фудбалскиот сон. А тоа е пласман на ЕВРО.

Сите вриштат од радост, сите медиуми го величат Пандев. Во соседството со пиетет говорат дека тој ја однесе Македонија на ЕВРО. И имаат право да ни завидуваат дека го имаме ГРАНДЕ ПАНДЕВ.

Ние сме среќни што го имаме во нашата репрезнетација.

Ти благодариме…

sportmedia.mk

© Vecer.mk, правата за текстот се на редакцијата