Блогерката Констанс Хол веќе подолго време пишува остро, јасно и без влакна на јазикот во нејзините објави.

Таа сака да ја гледа реалноста и да провоцира на различни начини, а најмногу се нервира од лицемерие и лажни морали.

Во една од нејзините објави, оваа мајка на пет деца открила дека таа неодамна признала на пријатели, зборувајќи за секс, дека во животот имала повеќе мажи од другите.

– Пребројував сè додека не стигнав до бројот 40 и сега мислам дека имало повеќе од 50. Но, тоа не ме прави курва затоа што тие не постојат. Тие се изговор за слаби лица и досадни луѓе кои не знаат да уживаат во животот. Само затоа што сум била со повеќе од 50 момци, не значи дека сум  дроља. Ако овој свет е плетен од лажен морал и тајност на приватниот живот, добро. Не морав да ги откривам тие информации. Гледам дека моите пријатели исто така беа шокирани кога слушнаа, напиша блогерката

Имаше многу реакции на нејзиниот текст, особено од членовите на поубавиот пол кои изгубиле дечковци кога им признале со колку биле пред нив.

– Ја сакам оваа отвореност, благодарам. Последната врска ми заврши кога партнерот сфати дека имам повеќе сексуално искуство од него. Тоа е глупост, машки пораснете еднаш,  беше еден од коментарите.

Извесна Натали од Охајо напишала дека спиела со 23 мажи на возраст меѓу 16 и 37 години, додека нејзиниот сегашен сопруг пред неа имал само четири жени.

– Сега се согласуваме многу добро. Отпрвин, му беше тешко да прифати толку голем број, но кога сфати дека за мене тоа е само секс, без никакви емоции, за него беше полесно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queens I need your help… I’ve been asked quite a few times if I would stock Queen the label in other people’s retail shops. I’ve always declined because some self sabotaging voice in my head tells me I’m not a real fashion designer or kind of ‘not good enough’ crap. But I was out around New Years meeting friends of friends and one of them who owns heaps of Queen The Label and also owns a clothing shop said to me, “Con there is so much cheap poorly made crap around. People need to see your stuff, touch the fabrics and see how well it all sits, retail would go off!!” And I have been replaying that comment in my head for 6 months. So I’m taking the plunge!! Of course all of my stuff will still be for sale here always!! But I’m hoping to chuck it in a few retails shops around the world and see how it goes… So I need you to tag any Queens you know who work in retail or own a clothing shop and if they are interested in stocking Queen The Label please email my very close friend at [email protected] Fingers crossed!! Wish me luck, I will keep you updated of course ???? Thank you in advance xxx ? Con

A post shared by constanceandtribe (@mrsconstancehall) on