Пред 20 тина минути во зградата влегоа специјалците на АРМ да извршат радио-биолошка контаминација бидејќи екипите на Град Скопје ја немале таа соодветна опрема.

Во Аеродром во моментов е мирно има полициски екипи а на терен е и градоначалникот Петре Шилегов. Повеќе од три и пол часа станарите се надвор од нивните домови ….