Фотографии направени точно во вистинскиот момент! Овие фотографии на ѕвездите долго ќе бидат запаметени како комични моменти и не многу пријатни за нив.
Сепак, тие не се оптоваруваат премногу за овие инциденти, иако покажаа сè пред сите.
Во фото галеријата подолу ќе видите некои од ситуациите во кои славните жени се засрамиле.