На 10 дена пред почетокот на вториот камп на мадридистите, брендот „Кожувчанка“ подарува ваучери за учество на 5 деца во висина од 12.000 денари.

Пријави се и искористи ја можноста која ти ја нуди ” Кожувчанка”.

Доплати го остатокот од сумата и стани учесник на кампот кој се организира во 50 земји на планетава и е прогласен за најдобар фудбалски камп и камп со најголема репутација во светот.

Пријавувањето направи го со испраќање порака на официјалната страна на фејсбук „Кожувчанка“ и следи ги упатствата, или на телефонот 075 329-745.

Целосната понуда за фудбалскиот камп можете да ја погледнете на следниот ЛИНК.

Кој прв ќе се пријави тој ќе ја има можност да ја искористи поволноста од „Кожувчанка“. И не заборавај на кампот на најтрофејниот клуб на планетава кој се одржува од 14 до 18 јануари ќе почуствуваш светски фудбал, донесен преку шпански тренери, и секако кралско искуство.

Пријавувањето е за момчиња и девојчиња од 7 – 17 години.

(Платена ПР објава)

извор: Makfax