Улиците ширум светот се буквално празни заради забраните за движење, но тоа не спречува одделни возачи да прават несреќи. Една таква фотографија стигнува од Белград каде на празен огромен булевар успеале да се удрат два автомобили и еден скутер. 

Неверојатната случка е од Нов Белград, а е доказ дека за карамбол се доволни – булевар со четири ленти, два автомобили и скутер.

Imamo nove pobednike ? pic.twitter.com/vGh1Npaf9S