Ладна ноќ. Излегува Милан на тереса и го гледа соседот како се секса со жена му на тераса. Следниот ден го гледа Милан соседот и му вели. – Како можеш да се сексаш со жена ти на минус десет. Зошто не водите љубов дома. Милан: Па, докторот ми рече дека ако не сакам повторно жена ми да остане бремена, сум требал да свршувам надвор.