Поранешната сопруга на ѕвездата на „Baywatch“, Џреми последен пат беше видена како живее на улиците на Венеција Бич, откако пред две години исчезна од очите на јавноста.

Лони Вилисон, некогаш ѕвезда, а денес се гледа како собира ѓубре и е целосно уништена.

На 37-годишната поранешен фитнес модел, која е бездомник од 2016 година,  ѝ се појавиле сериозни проблеми со менталното здравје.

Неодамна таа беше фотографирана како турка количка со нејзините стари предмети. Вилисон за „The Sun“ изјави дека добро се снаоѓа и дека нема никаков контакт со Џереми Џексон во последните неколку години.

„Не сум добилa никаков повик. Најдов храна и место за спиење. Наоѓам храна по контејнери и покрај продавниците“, раскажа таа.