Отако привлече големо внимание со своите урнебесни коментари на боксерскиот меч на Мајк Тајсон и Рој Џонс Јуниор, Снуп Дог добил деловна понуда каква што сигурно не очекувал.

Порно страницата „ImLive“ му упатила отворено писмо во кое му нуди милион долари за да ги коментира филмовите за возрасни за слепи лица.

„Ние во ‘ImLive’ веруваме во иновативност и размислување надвор од рамките. Можноста да те слушаат тебе како ја опишуваш анатомијата на нашите прекрасни хостеси додека изведуваат шоу за возрасни, на нашите визуелно ограничени корисници ќе им пружи едно незаборавно искуство во животот“, стои во писмото кое го пренесоа голем број странски медиуми.

Во продолжение за неговата изведба му понудиле милион долари и го повикале раперот да ги контактира за да се договорат за соработка во иднина.

Снуп Дог досега не се огласил за оваа понуда.