Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во 18:30 часот ќе ја посети општина Бутел.

Тој ќе оствари средба со граѓаните од оваа општина и пред нив ќе ја претстави програмата со која ВМРО-ДПМНЕ настапува на претстојните избори.

Настанот ќе се емитува во живо на Фејсбук страницата на Мицкоски