ВМРО-ДПМНЕ денес организира “ live chat. Овој пат со д-р Душко Дуковски и мр. Гордана Димитриеска-Кочоска на две теми Превенција и заштита од корона вирусот“ како и економските аспекти и предизвици од Коронавирусот.

Имате можност да поставите прашања, и на постот во прилог подолу и на live chat- от, кои ќе ви бидат одговорени за време на chat-от. Информирајте се за мерките за заштита и се останато што Ве интересира во врска со корона вирусот.

Бидејќи секој живот вреди, да се однесуваме одговорно.