СКОПЈЕ: Облачно со повремени врнежи од дожд и со умерен ветер. Утринската температура ќе се движи околу 4, а дневната ќе достигне до 18 степениМАКЕДОНИЈА: Облачно, проследено со повремени врнежи од дожд, ќе дува и умерен ветер. Утринската температура ќе се движи од 2 до 7, а дневната од 11 до 19 степени.
ПРИТИСОК 973 Хра


ВЛАЖНОСТ НА ВОЗДУХОТ: 41 %


СОНЦЕТО ИЗГРЕВА ВО 5.45 ч ЗАОЃА ВО 19.23 ч
ЕВРОПА:
Град Степени Целзиусови
Осло 8
Стокхолм 5
Хелсинки 2
Лондон 10
Даблин 7
Брисел 11
Париз 13
Мадрид 15
Лисабон 17
Берлин 11
Виена 9
Прага 9
Варшава 7
Белград 19
Љубљана 9
Загреб 13
Букурешт 22
Софија 19
Рим 11
Солун 23
Атина 21
Истанбул 19
Москва 3