СКОПЈЕ: Сончево со умерена облачност, со услови за слаб дожд. Утринската температура ќе се спушти до 5, а дневната ќе достигне до 22 степени.МАКЕДОНИЈА: Сончево со умерена локална облач- ност, проследена со слаб дожд. Утринската температура ќе се движи од 3 до 9, а дневната од 17 до 24 степени


ПРИТИСОК 969 Хра


ВЛАЖНОСТ НА ВОЗДУХОТ: 29 %


СОНЦЕТО ИЗГРЕВА ВО 5.47 ч ЗАОЃА ВО 19.22 чЕВРОПА:
Град Степени Целзиусови
Осло 10
Стокхолм 6
Хелсинки 4
Лондон 13
Даблин 9
Брисел 12
Париз 14
Мадрид 15
Лисабон 17
Берлин 14
Виена 15
Прага 17
Варшава 16
Белград 13
Љубљана 15
Загреб 13
Букурешт 13
Софија 14
Рим 17
Солун 21
Атина 20
Истанбул 17
Москва 7