СКОПЈЕ: Променливо облачно со слаб дожд и температура од 10 до 22 степениМАКЕДОНИЈА: Ќе биде променливо облачно со локални слаби врнежи од дожд. Утринската темепратура ќе се движи од 7 до 13, а дневната од 13 до 22 степени
ПРИТИСОК 977 Хра
ВЛАЖНОСТ НА ВОЗДУХОТ: 47 %


СОНЦЕТО ИЗГРЕВА ВО 5.18 ч ЗАОЃА ВО 19.46 ч
ЕВРОПА

Град Степени Целзиусови
Осло 12
Стокхолм 14
Хелсинки 13
Лондон 12
Даблин 11
Брисел 12
Париз 14
Мадрид 20
Лисабон 19
Берлин 8
Виена 13
Прага 12
Варшава 13
Белград 14
Љубљана 15
Загреб 13
Букурешт 20
Софија 21
Рим 22
Солун 24
Атина 24
Истанбул 19
Москва 15