Во СВР Скопје, В.С.(59) од Скопје вчера пријавил дека истиот ден во 7:20 часот пред објект на трафостаница на ул.„Перо Наков“, по претходна расправија околу сообраќајот, бил физички нападнат од Б.Ѓ.

Сочинет е записник за констатиран прекршок по чл. 12 од ЗПП ЈРМ.