Во емисијата “Запознајте ги паровите“ неодамна гостувал некогашен водител и учесник во “Парови“ Дејан Станковиќ Краљ.

Тој во еден момент на скандалозен начин се пошегувал со водителката која вешто се снашла во таа ситуација.

– Извини, Јована, неможам да издржам, морам да те прашам, ми се допаѓаш, каква си во се*сот – ја прашал од чиста мира. Јована најпрво поцрвенела, но набрзо одговорила:

– Прашај го мојот маж каква сум во се*сот!

– Гледам дека си му верна, јас барем се обидов, секоја ти чест на одговорот – рекол Краљ.