На интернет се појави шокантен клип кој покажува како изгледа иницијацијата на британскиот војник во елитата гарда на кралицата, каде принцот Вилијам и Хари исто така служеле во армијата.

Гол војник бил приморан да влезе во буре полно со коњски измет, бензин и мртви стаорци за да го помине конечниот тест , воведување во оваа елитна единица на Велика Бритаија.

„Новопечениот гуштер“ не само што влезе во бурето полно со фекалии, туку и се нѕрна два паи.

Се гледа и дека се трудеше да не поврати.

Апотоа еден војник го поли со студена вода од црево.

Се сомнева дека се се случило во дворот на касарната „Истбриџ“ во близина на Хајд Парк, недалеку од палатата Бакингем, во пресрет на парадата за коњи.

Сите војници се исциплински казнати и забрането им е да ја споделуваат на социјалните мрежи.