[video:https://youtu.be/8QKQS4kX-HM]

Инцидентот се случил во кинеската провинција Анхуи, на 28 јануари. Во видеото се гледа дека условите за возење биле лоши, како и дека имало магла. 

Од силината на ударот и возачот и совозачот биле исфрлени од возилото, кое по несреќата во предниот дел е речиси непрепознатливо.