Александра Пријовиќ е во вториот месецод бременоста, па членовите на нејзиното семејство се многу среќни поради убавите вести.

Сите од семејството Живоиновиќ од секогаш ја ценеле Александра бидејќи својата кариера ја граделе сама, а Лепа Брена и мајката на Филип се надевале дека таа после свадбата ќе остане бремена.

Дури и Стефан и Виктор, браќата на Филип повеќе пати коментирале дека тие двајцата ќе го имаат најубавото бебе.

Сепак таткото на Александра, Неделко, смета дека пејачката е премногу млада да биде мајка и дека има време за бебе, додека мајка и Борка посакала таа што побргу да затрудни.