Српската пејачка Сека Алексиќ може да ја понесе титулата за најактуелна пејачка на социјалните мрежи, особено на Инстаграм.

Имено таа споделува со фановите дури и по неколку десетина фотографии секојдневно заедно со членовите од своето семејство, особено синовите и сопругот.

Сите кои ја следат пејачката со години знаат дека таа е голем верник во Бога и дека таа верба ја носи во своето срце и во домот во кој има многу икони.

Но никој досега не знаеше дека пејачката својата верба ја носи и на друго место.

Сека објави фотографија од својот син Јаков додека игра игри на телефонот, а фановите веднаш го забележаа нејзиниот мобилен телефон и златниот крст на него, погледнете.