Вељко Ражнатовиќ им одговори на сите оние кои го прозиваат. Боксер и син на Цеца се огласи на Инстаграм и распали…

– Секогаш слатко се смеам кога читам коментари врзани за бокс. Сте го испиле сиот мозок во светот, сите сте нокаут мајстори, а ве нема никаде. И вратари почнаа да солат памет – напишал Вељко…

– Стативи, држите за топка, бркате сојки и полнете сплавови, машките професии оставете ги на тигрите бидејќи ретривери не живеат во џунгла туку се пуштаат на трева да се истрчаат – навел тој.